Butiksstädning Stockholm

För att förbättra sin butiks anseende och status så ska man se till att ha en professionell, ren och fräsch butik som ger utrymme för fler och större affärer. Vi erbjuder Stockholms mest professionella butiksstädning. Vi kommer att uppfylla era önskningar gällande butiksstädning på era villkor och om ni så önskar städning en dag i veckan eller flera så kommer vi på Chris Facilities kunna ordna det.. Inom butiksstädning erbjuder vi våra kunder påfyllningsservice av till exempel pappershanddukar, toalettvål samt toalettpapper till våra kunder om så önskas.

En del i hemligheten bakom ökad försäljning, lönsamhet och nöjda kunder är att ha en välstädad och fräsch butik. Vi utför butiksstädning i Stockholm med flexibel service och vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov och förutsättningar.


Kontakta oss idag

Fördelar med Chris Facilities för butiksstädning i Stockholm

Höjd trivsel

Med estetiskt tilltalande lokaler som är rena med bra hygien så höjs trivseln och sannolikheten att återkomma till butiken.

Köplusten ökar

Köplusten ökar när butiken är tilltalande och fräsch vilket ökar butikens lönsamhet. Städa för lönsamhet!

Ökat Förtroende & Rykte

När butikslokalen tilltalar så medför ett positivt intryck till merförsäljning och ett positivt ryckte.

Skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter kundens förutsättningar och behov - med kvalitet i centrum!

Fokusera på er affär

Istället för att städa och slita själv så tar vi hand om det arbetet så att ni kan fokusera på er affär!
 • Pålitliga, punktliga och nästan perfekta. Aldrig några diskussioner om kvalité eller reklamationer utan tvärtom så ställer de upp på våra önskemål om storstäd, ändrade tidpunkter för städ och är på det hela taget flexibla och trevliga.Det bästa är närheten och serviceandan, samt omsorgen om oss. Påminner när det är dags att t.ex. putsa fönster etc
 • Ett toppenstädföretag! Alla vi på kontoret var imponerade över hur snabba ni var när ni gick in och städade efter vår invigningsfest på Middlecon. När jag kom in halv åtta på morgonen efter var det redan rent och snyggt. Hur ni hann med all den städningen är ett mirakel.
 • Alexander
  Kan starkt rekommendera Chris Facilities och kommer att anlita dem igen vid tillfälle. Trevlig och serviceinriktad personal, flexibla, tidseffektiva med ett perfekt resultat!
 • Bo O
  Pålitliga, punktliga och nästan perfekta. Aldrig några diskussioner om kvalité eller reklamationer utan tvärtom så ställer de upp på våra önskemål om storstäd, ändrade tidpunkter för städ och är på det hela taget flexibla och trevliga.Det bästa är närheten och serviceandan, samt omsorgen om oss. Påminner när det är dags att t.ex. putsa fönster etc dölj
 • Kaleida W
  Ett toppenstädföretag! Alla vi på kontoret var imponerade över hur snabba ni var när ni gick in och städade efter vår invigningsfest på Middlecon. När jag kom in halv åtta på morgonen efter var det redan rent och snyggt. Hur ni hann med all den städningen är ett mirakel.

Gratis offert och förslag på lösning


Vilken typ av fastighet bor du i?
Vilken stad bor du i?
Total
Total

Skräddarsydda Butiksstädningslösningar

Visste du att dina kunder lägger märke till om dina produkter är välvårdade och inte smutsiga! Vi på Chris Facilities kommer se till att du och dina kunder kommer att få uppleva en fräsch och välvårdad butik. Butiksstädning i Stockholm genomförs på ungefär samma sätt som kontorsstädning och anpassas utifrån varje butiks utformning och behov. Att ha en fräsch och ren arbetsmiljö är bra för hälsan och dessutom kommer dina anställda trivas bättre och möjligtvis prestera bättre. Dessutom har studier visat att fräscha och hygiensäkrade arbetsplatser minskar antalet sjukskrivningar och frånvarotimmar.

Vi har samarbeten med de miljömärkta och professionella leverantörer av hygienartiklar för att säkerställa absolut högsta kvalitet. Våra produkter är miljömärkta och vi använder oss av energisnåla maskiner inom vår butiksstädning. Välkommen att Kontakta oss på Chris Facilities om ni har frågor kring butiksstädning.