Golvvård Stockholm

Med golvvård menar vi att återuppbygga dem ytor som har fått slitage på arbetsplatsen. Vår personal är konstant uppdaterade om vilka material och metoder dem ska använda sig av. Vi på Chris Facilities har stor kännedom för att ta hand om alla typer av golv. Det första man gör för att ta hand om en slityta är genom att inleda en maskinrengöring, efter det tar vi det steg för steg så att vi kan återuppbygga den slityta.

Det är viktigt att golvet sköts på rätt sätt, så att det kan hålla längre samt ger det intryck som ett riktigt bra golv ska ge. Det krävs Regelbunden rengöring och underhåll av dessa golv för att hålla dem i bra bruk året runt och minska behovet av att byta ut dem.


Kontakta oss idag

Miljön

Den enda vägen framåt, om vi kommer att förbättra kvaliteten på miljön, är att få alla och samarbeta.

Polering

Ett vackert hem ska inte ha repad och matt sten. Vi höjer helhetsintrycket i din bostad genom vår polering.

Professionell golvbehandling

Det första intrycket du får när du stiger in i en lokal är golvet Vi ser till att ta fram det bästa i ditt golv.

Nöjda kunder

Vi arbetar för 100% nöjda kunder för att vi älskar det vi gör. Nio av tio kunder skulle rekommendera Chris Facilities till en branschkollega.

94% Rekommenderar Chris Facility

 • Pålitliga, punktliga och nästan perfekta. Aldrig några diskussioner om kvalité eller reklamationer utan tvärtom så ställer de upp på våra önskemål om storstäd, ändrade tidpunkter för städ och är på det hela taget flexibla och trevliga.Det bästa är närheten och serviceandan, samt omsorgen om oss. Påminner när det är dags att t.ex. putsa fönster etc
 • Ett toppenstädföretag! Alla vi på kontoret var imponerade över hur snabba ni var när ni gick in och städade efter vår invigningsfest på Middlecon. När jag kom in halv åtta på morgonen efter var det redan rent och snyggt. Hur ni hann med all den städningen är ett mirakel.
 • Alexander
  Kan starkt rekommendera Chris Facilities och kommer att anlita dem igen vid tillfälle. Trevlig och serviceinriktad personal, flexibla, tidseffektiva med ett perfekt resultat!
 • Bo O
  Pålitliga, punktliga och nästan perfekta. Aldrig några diskussioner om kvalité eller reklamationer utan tvärtom så ställer de upp på våra önskemål om storstäd, ändrade tidpunkter för städ och är på det hela taget flexibla och trevliga.Det bästa är närheten och serviceandan, samt omsorgen om oss. Påminner när det är dags att t.ex. putsa fönster etc dölj
 • Kaleida W
  Ett toppenstädföretag! Alla vi på kontoret var imponerade över hur snabba ni var när ni gick in och städade efter vår invigningsfest på Middlecon. När jag kom in halv åtta på morgonen efter var det redan rent och snyggt. Hur ni hann med all den städningen är ett mirakel.

Gratis offert och förslag på lösning

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24-timmar med ett passande förslag för er.


Vilken typ av fastighet bor du i?
Vilken stad bor du i?
Total
Total


Skräddarsydda Golvvårdslösningar

Miljön är viktigt för oss därför ser vi till att använda oss av miljömärkta produkter samt kloka metoder så att vi minimerar vår miljöpåverkan. Det gynnar oss alla i slutändan speciallt era golv. Det första intrycket du får när du stiger in i en lokal är golvet Vi ser till att ta fram det bästa i ditt golv. Golvet utsätts dagligen för slitage där vi ser till att få ett professionell golvvård för att minimera eller förhindra stora skador. Då är du i trygga händer för vi arbetar långsiktigt och profesionell när det gäller golvvård.

CHRIS FACILITIES POPULÄRA GOLVVBEHANDLING! Slipning av parkett och stengolv! Finslipning av sten och marmorgolv! Tätning! Vaxning! polering!