Lokalvård Stockholm

Chris Facilities har lång erfarenhet inom lokalvård med hög kapacitet som reflekterar i våra kund referenser. Vi erbjuder våra kunder all form av städning alla dagar i veckan som lokalvård, trapp städ, centrum städ, butiker, kontorsstädning etc. Vi på Chris Facilities har som vision att skapa lösningar för våra kunder för ett långvarigt samarbete. Chris Facilities är autentiskt insatta när det gäller problemlösning till våra kunder i vår ansträngning att forma långvarig relation.

Chris Faclities har lång kännedom inom lokalvård och välutbildade personal. Vi är stolta över vår samarbete med alla våra kunder som har valt oss. Vår flexibla och kunniga personal gör sitt yttersta för att förverkliga er vision inom lokalvård.


Kontakta oss idag

Sundhet & Fräsch

Städning rensar negativ energi ifrån oss och från den plats som vi är i, samt ersätter den med glädje.

Vision

Chris Facilities har lång erfarenhet inom lokalvård med hög kapacitet som reflekterar i våra kund referenser.

Offerera

Vi erbjuder våra kunder all form av städning alla dagar i veckan som lokalvård, trapp städ, centrum städ, butiker, kontorsstädning etc

Effektivt

När vi arbetar gör vi det på ett effektivt och korrekt sätt. Chris Facilities står för flexibla lösningar och skräddarsydda städtjänster.

 • Pålitliga, punktliga och nästan perfekta. Aldrig några diskussioner om kvalité eller reklamationer utan tvärtom så ställer de upp på våra önskemål om storstäd, ändrade tidpunkter för städ och är på det hela taget flexibla och trevliga.Det bästa är närheten och serviceandan, samt omsorgen om oss. Påminner när det är dags att t.ex. putsa fönster etc
 • Ett toppenstädföretag! Alla vi på kontoret var imponerade över hur snabba ni var när ni gick in och städade efter vår invigningsfest på Middlecon. När jag kom in halv åtta på morgonen efter var det redan rent och snyggt. Hur ni hann med all den städningen är ett mirakel.
 • Alexander
  Kan starkt rekommendera Chris Facilities och kommer att anlita dem igen vid tillfälle. Trevlig och serviceinriktad personal, flexibla, tidseffektiva med ett perfekt resultat!
 • Bo O
  Pålitliga, punktliga och nästan perfekta. Aldrig några diskussioner om kvalité eller reklamationer utan tvärtom så ställer de upp på våra önskemål om storstäd, ändrade tidpunkter för städ och är på det hela taget flexibla och trevliga.Det bästa är närheten och serviceandan, samt omsorgen om oss. Påminner när det är dags att t.ex. putsa fönster etc dölj
 • Kaleida W
  Ett toppenstädföretag! Alla vi på kontoret var imponerade över hur snabba ni var när ni gick in och städade efter vår invigningsfest på Middlecon. När jag kom in halv åtta på morgonen efter var det redan rent och snyggt. Hur ni hann med all den städningen är ett mirakel.

Gratis offert och förslag på lösning


Vilken typ av fastighet bor du i?
Vilken stad bor du i?
Total
Total


Skräddarsydda Lokalvårdslösningar

sundhet och fräscht ska det vara när det kommer till vår städning inom lokalvård. Städning rensar negativ energi ifrån oss och från den plats som vi är i, samt ersätter den med glädje, inspiration och positivitet. kreativitet nya impulse och ider väcks till liv när vi har det fräschet fint kring oss.

Miljön är ett av dem abslout viktigaste frågorna som bryr oss om. Vi är glada att du har valt oss som firma när det gäller er lokalvård, vi är väldigt noggrana av mijövänlga produkter som vi använder oss av. tillsammans ser vi till en renare loka och finare miljö för oss alla.