Exceptionell nivå av städtjänster i Stockholm

Välkommen till Chris Facility AB!

Behöver ni hjälp med kontorsstädning i Stockholm? Eller trappstädning i er Brf i Stockholm? Vi på Chris Facility AB erbjuder lokalvård av högst kvalité med skräddarsydda lösningar anpassade till just er fastighet och kontor. Vi erbjuder i princip allt inom kontorsstädning och sanering för företag, myndigheter och privatpersoner i Stockholm. Men det handlar inte alltid om enbart lokalvård och städning. Vi tar även hand om annat som behöver göras: vattnar växter, slipar golv, diskar, virus-sanerar och mycket mer. Med välutbildad, pålitlig personal och hög kvalitet i alla våra jobb är vi glada över att få hjälpa våra nöjda kunder att få rena lokaler, ytor och hem. Vi erbjuder våra tjänster även i Uppsala!

Lår våra proffs ta hand om era kontor så att ni kan fokusera på det ni kan bäst! 

Kontakta oss

VÅRA TJÄNSTER

SE ALLA TJÄNSTER

Miljöanpassade lokalvårdstjänster inom Storstockholm med omnejd för den privata och offentliga sektorn

1984 etablerade vi oss på marknaden och sedan dess täcker vi idag stora delar inom lokalvårdsindustrin. Kompetent, utbildad personal, hög servicegrad och kvalité är några av våra främsta nyckelord. Vår mission är att göra livet bättre för våra kunder genom att driva, vidareutveckla och samordna effektiva städservicelösningar. 

Vi strävar ständigt efter erbjuda ett så komplett servicepaket som möjligt genom professionalism, effektivitet och miljömedvetenhet för att alltid motsvara eller överträffa kundens förväntning av hög kvalitet.

Läs mer här »

Varför välja oss?

Chris Facility AB erbjuder helhetslösningar inom städservice och sanering för både privatpersoner och företag. Vi utför miljöanpassade lokalvårds- tjänster inom Storstockholm med omnejd för den privata och offentliga sektorn.

  • Utbildning

    All personal är utbildad och har yrkesbevis i Almega, OCN & SRY.

  • Miljöpolicy

    För oss är miljön något av det viktigaste! Vi utbildar och informerar oss ständigt i ny miljöpraxis, arbetssätt och produkter som är skonsamma för miljön.

  • Almega

    Auktoriserad serviceentreprenör inom privat och offentlig verksamhet

  • Snabb service

    Vi har som mål att våra kunder ska få städning inom 1 h från kontakt, och erbjuder jourstädning 24/7.

Certifikat