Butiksstädning

En del i hemligheten bakom ökad försäljning, lönsamhet och nöjda kunder är att ha en ren, välstädad och fräsch butik. Vi utför butiksstädning i Stockholm med flexibel service och vi anpassar oss alltid efter just er butik.

Regelbunden städning och skötsel

Djuprengöring av golv & ytor

Enbart miljömärkta städmaterial

Skräddarsydda lösningar för butiksstädning

Vi ser till att dina kunder möts av en fräsch och välvårdad butik. Butiksstädningen anpassas utifrån varje butiks utformning och behov. Inom butiksstädning erbjuder vi även påfyllning av till exempel pappershanddukar, toalettvål samt toalettpapper om så önskas och behövs.

Vi erbjuder professionell butiksstädning i hela Stockholm. Ni väljer om ni vill ha städning en eller flera gånger i veckan eller dagligen, samt vilka tider som passar bäst för att städa er butik. 

Alla våra produkter är miljömärkta och vi använder oss av energisnåla maskiner inom vår butiksstädning. 

Vi städar:

✓ Omklädningsrum

✓ Butiksgolv

✓ Mattor

✓ Kassor

✓ Lager & varuhus

✓ Toalett & badrum

✓ Soprum

✓ Lunch- & fikarum

Beskriv er butik och hur ofta ni vill ha städat så återkommer vi med prisförslag.


”Alla de produkter vi använder i vårt arbete är Svanenmärkta, miljöcertifierade kemtekniska produkter som är minst miljöpåfrestande. Vi vi arbetar även enligt ISO-14001, vilket innebär att vi har ett effektivt system för ledning och styrning av kvalitets- och miljöfrågor. Vi vill vara säkra på att våra kunder är nöjda med vad vi levererar och att vår miljöpåverkan hela tiden minskar.”