Om oss

Vi utför miljöanpassade lokalvårdstjänster inom Storstockholm med omnejd för den privata och offentliga sektorn. 1984 etablerade vi oss på marknaden och sedan dess täcker idag stora delar inom lokalvårdsindustrin

Kompetent, utbildad personal, hög servicegrad och kvalité är några av våra främsta nyckelord. Vår mission är att göra livet bättre för våra kunder genom att driva, vidareutveckla och samordna effektiva städservicelösningar.
Vi strävar ständigt efter erbjuda ett så komplett servicepaket som möjligt genom professionalism, effektivitet och miljömedvetenhet för att alltid motsvara eller överträffa kundens förväntning av hög kvalitet.

Chris Facility tillämpar städmetod alltid efter kundens behov, förutsättning samt materialets beskaffenheter. Vi genomför därför kontinuerligt en intern kontroll av våra produkter, utrustning samt personal. Kontrollen utförs växlande av företagets ledning samt arbetsledare. Vi tar alltid hänsyn till miljöaspekten i vårt arbete, för både er skull samt vår medarbetare. De kemikalier, städredskap städmaskiner vi använder är alltid miljömärkta samt energisnåla.

Auktoriserad serviceentreprenör


Chris Facility är en auktoriserad serviceentreprenör inom Almega Serviceentreprenörerna. En bransch- och arbetsgivarorganisation inom ramen för Almega Tjänsteförbunden som organiserar företag som har som huvudsaklig affärsidé att utföra serviceentreprenader och specialservice gentemot privat och offentlig verksamhet.

Kompetenta och med lång erfarenhet!

Vi på Chris Facility har erbjudit professionell lokalvård med miljötänk sedan 1984. Detta betyder att vi har lång erfarenhet och en personal som erbjuder dig som kund en professionell service. Ring oss på 08-522 797 77 eller maila på info@chrisfacility.se så hjälper vi dig.

Vår service till dig blir bara bättre!

Vi tror på samarbeten och tillväxt, och vi växer så att det knakar! Vi samarbetar med bl a Nilfisk och Städkommers AB, som erbjuder oss miljömärkta produkter med dokumenterat låg miljöbelastning, samt essentiella verktyg som vi behöver för att ge dig den bästa servicen tillgänglig.