Lokalvård

Chris Facility har lång erfarenhet inom lokalvård med hög kapacitet som reflekterar i våra kund referenser. Vi erbjuder våra kunder all form av städning alla dagar i veckan som lokalvård, trapp städ, centrum städ, butiker, kontorsstädning etc.

Vi på Chris Facility har som vision att skapa lösningar för våra kunder för ett långvarigt samarbete. Chris Facility är autentiskt insatta när det gäller problemlösning till våra kunder i vår ansträngning att forma långvarig relation.

Chris Facility har lång kännedom inom lokalvård och välutbildad personal. Vi är stolta över vår samarbete med alla våra kunder som har valt oss. Vår flexibla och kunniga personal gör sitt yttersta för att förverkliga er vision inom lokalvård.

Skräddarsydda Lokalvårdslösningar

sundhet och fräscht ska det vara när det kommer till vår städning inom lokalvård. Städning rensar negativ energi ifrån oss och från den plats som vi är i, samt ersätter den med glädje, inspiration och positivitet. kreativitet nya impulse och ideér väcks till liv när vi har det fräscht fint kring oss.

Miljön är ett av dem absolut viktigaste frågorna som bryr oss om. Vi är glada att du har valt oss som firma när det gäller er lokalvård, vi är väldigt noggranna av miljövänliga produkter som vi använder oss av. Tillsammans ser vi till en renare lokal och finare miljö för oss alla.

Kontakta oss för att få ett prisförslag på er lokalvård!