Golvvård

Det är viktigt att golvet sköts på rätt sätt, så att det kan hålla längre samt ser fint ut. Det krävs regelbunden rengöring och rätt sorts underhåll av golv för att hålla dem i bra bruk året runt och förlänga dess livlängd.

Med golvvård menar man att rengöra på djupet och att återuppbygga de ytor som har fått slitage på arbetsplatsen. Vår personal är konstant uppdaterade om vilka material och metoder dem ska använda sig av till respektive golv. 

Vi har stor erfarenhet av att ta hand om alla möjliga typer av golv. Det första vi gör för att ta hand om en slityta är att inleda med en maskinrengöring. Modell på maskin och vilket rengöringsmedel beror på golvet. Efter det tar vi det steg för steg för att återuppbygga slitytan.

Skräddarsydda lösningar för golvvård

Golv utsätts dagligen för hårt slitage och behöver rätt sorts underhåll och rengöring. Med fel rengöringsmetoder och produkter kan man tyvärr förstöra ett golvs ytskikt. Låt oss, som är proffs på golvvård, ta hand om ert golv. 

Miljön är viktig för oss. Därför ser vi till att använda oss av miljömärkta produkter samt metoder som minimerar miljöpåverkan. 

Golvvård och golvbehandlingar

✓ Slipning av parkett och stengolv

✓ Finslipning av sten och marmorgolv

✓ Tätning

✓ Vaxning

✓ Polering

✓ Enbart miljövänliga produkter

✓ Maskinrengöring

Fråga oss om ert golv, vi hjälper er!