Trappstädning

Ett välskött trapphus innebär bättre trivsel och säkerhet för de som använder trapporna i fastigheten. Vi har utfört trappstädning i Stockholm för företag, bostadsrättföreningar, fastighetsförvaltare, bostadsföretag, skolor med mera sedan 1984.

En ren trappuppgång ger ett fräscht och positivt intryck, och höjer trivseln för boende och besökare. Dessutom är det viktigt att man underhåller och rengör ytorna på rätt sätt om man vill att de ska hålla länge.

Vill ni har hjälp med er trappstädning i Stockholm? Då har ni hittat rätt. Vi är experter inom området, och utför dagligen trappstädning runtom i hela Stockholm.

Skräddarsydda lösningar för trappstädning

Många som söker hjälp och kommer till oss vill ofta ha ett schema för trappstädning på återkommande basis, och dessutom önskar dem att vi kommer vid samma tidpunkt på dagen. När ni hör av er till oss kommer vi tillsammans med er att bestämma de tider som passar er, så att ingenting krockar med er organisation, företagsverksamhet, besök, etc. 

Trappstädning rekommenderas minst 1 gång i veckan, men självklart kan vi ordna med skräddarsydda lösningar efter era behov. Under vintertider brukar man behöva städa trapphusen och entréerna oftare, då mer smuts dras in med skorna på grund av vädret. 

Förutom trapphus och trappuppgångar städar vi även eventuella hissar, fönster, sopnedkast, soprum, tvättstugor, trappräcken, med mera. 

Vi tänker på miljön när vi städar

Vi har en strikt miljöpolicy. Vi arbetar bara med professionell utrustning och miljömärkta produkter. Våra miljömärkta rengöringsprodukter är skonsamma mot miljön och Svanenmärkta. Dessutom är vi ISO-certifierade, vilket innebär att vi ständigt förbättrar och utvecklar våra arbetsmetoder mot en grönare framtid. 

Vi städar:

✓ Trapphus & trappor

✓ Mattor

✓ Bänkar

✓ Dörrar & lister

✓ Fönster & Speglar

✓ Sopnedkast & soprum

✓ Tvättstugor

✓ Trappräcken

✓ Borttagning av klotter (vid behov)

✓ Hissar

Vill ni ha trappstädning? Skicka oss ett meddelande så återkommer vi!