Kontorsstädning

Ett kontor där medarbetare och personal vistas i bör hållas rent. Det ökar effektiviteten och trivseln bland arbetarna, samt minskar spridning av bakterier, mögel, med mera. Vi erbjuder professionell och rutinerad kontorsstäd på dag- eller veckobasis.

Vi har lång och bred erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm, och har under våra 20+ år i branschen underhållit tusentals kontor. Flera av våra kunder och företag behöver unik städning anpassad för deras kontor. Då flexibilitet är viktigt för oss, erbjuder vi unika paketlösningar efter behov och typ av kontor. 

Ett rent kontor är viktigt

Varför är det viktigt med kontinuerlig städning? Personal som ständigt vistas i smutsiga och ostädade kontor ökar risken för sjukdomar, vilket leder till att företaget igen och igen mister arbetare eller tvingas hyra in vikarier.


Kontorsstädning utfört på rätt sätt

Med vår långa erfarenhet av kontorsstädning, har vi arbetat med alla olika sorters ytor, mattor, bänkar och dess olika maskiner. Vi vet att vissa delar utav ditt kontor, till exempel ömtåliga golv, kräver särskilda rengöringstekniker. När ytor rengörs på rätt sätt, med rätt rengöringsmedel, ser de inte bara fina ut, även dess livslängd förlängs avsevärt. 

Ert kontor är i trygga händer.

Vi städar:

✓ Golv & mattor

✓ Toalett & badrum

✓ Fria ytor som bänkar, skrivbord, bord, hyllor m.m.

✓ Speglar, dörrar & lister

✓ Diskbänkar och matrum

✓ Tömmer och byter papperskorg

✓ Schemalagd storstädning

Låt oss hjälpa er med att städa ert kontor!