Hem- & flyttstädning

Vi erbjuder både regelbunden hemstädning och punktinsatser så som flyttstädning och storstädning / grundlig djuprengöring av hem i Stockholm med omnejd.

Hemstädning


Vi hjälper dig få tid till annat. Låt oss ta hand om din hemstädning så att du får mer tid till att pyssla med din hobby, laga mat, vara med familjen, träna m.m.

Med ett städabonnemang kommer vi hem till dig regelbundet och rengör alla ytor, diskar, tar hand om sopor, tvättar, stryker, vattnar blommor och annat som behöver tas hand om i hemmet.

Flyttstädning

Det är mycket som ska ordnas när man ska flytta, och en av de kanske mest stressande och jobbiga momenten är själva flyttstädningen. Låt oss sköta det åt dig och fokusera istället på ditt nya hem!

Vi städar och rengör ditt hem på djupet. Självklart ingår sådant som rengöring av radiatorer, element, ugn, badrum (inklusive avloppsbrunnar), ovanpå och inuti skåp, och mycket, mycket mer. 

Vi tar hand om rubbet helt enkelt!

Alltid i våra hem- & flyttstädningar

✓ Miljövänliga produkter

✓ Punktliga & noggranna

✓ Utbildad & kompetent personal

✓ Auktoriserat serviceföretag

Vad är RUT?

Du vet väl att du kan få skattereduktion på kostnaden på hemstädning och flyttstädning med RUT-avdraget? Det innebär i princip att 50% av kostnaden är avdragsgill. Läs mer om exakt vad som gäller här: RUT & ROT avdrag


Kontakta oss

Skicka ett meddelande och beskriv ditt hem och vad du vill ha för städning, så återkommer vi med ett prisförslag!