Vårt breda utbud av Städtjänster

Chris Facility AB utför alla typer av städuppdrag i hela Stockholm. Vi har välutbildad och erfaren personal och erbjuder även specialstädning av olika slag, som till exempel sterilstädning på laboratorier.

Lokalvård

Vi rengör alla sorters lokaler. Chris Facility har lång kännedom inom lokalvård och välutbildad personal. Vi är stolta över vår samarbete med alla våra kunder som har valt oss. Vår flexibla och kunniga personal gör sitt yttersta för att förverkliga er vision inom lokalvård.

Hygienstädning & klottersanering

Grundlig rengöring och desinficering av alla sorters lokaler, ytor och objekt. Tar garanterat bort oönskade bakterier och virus. Pga vandalisering, illaluktande olyckor eller andra orsaker kan det ibland behövas städning eller sanering mitt i natten. Vi kan komma och städa och/eller klottersanera vilken tid på dygnet som helst.

Butik & Kontorsstädning

Engångsinsats eller schemalagd återkommande städning av kontor, butiker och affärer. Vi kan städa både när ni har öppet eller på tider när ni har stängt eller mindre aktivitet i lokalerna.

Golvvård

Golvvård rengör på djupet och återuppbygger dem ytor som har fått slitage på arbetsplatsen. Vår personal är konstant uppdaterade om vilka material och metoder dem ska använda sig av till respektive golv.

Städning för BRF & Trappstädning

Rengöring och skötsel av era lokaler inom bostadsrättsföreningen. Vi kan även städa och ta hand om er innergård, trädgård och andra ytor utomhus.

Självklart erbjuder vi även trappstädning och städning av tvättstugor, gemensamma ytor osv.

Hem- & flyttstädning

Vi ser till att ditt hem blir rent och fräscht. Beställ engångsinsats för hemmet eller vid flyttstädning. Få mer tid över till sådant du vill göra genom att låta oss ta hand om din hemstädning regelbundet. Förutom att städa, kan vi hjälpa till att diska, tvätta, stryka, vattna blommor m.m. 

Garagestädning

Vi håller garagegolvet rent och snyggt, antingen genom maskinell våtsugning eller skurning.