Tjänster

Miljöarbete Header

Vårt breda utbud av Städtjänster

Chris Facility AB utför alla typer av städuppdrag. Vi har välutbildad och erfaren personal och erbjuder även specialstädning av olika slag, som till exempel sterilstädning på laboratorier. Verksamheten finns i Stockholm.

Lokalvård

Lokalvård

Vi rengör era lokaler på djupet. Vare sig det handlar om stora universets-lokaker eller mindre ytor så erbjuder vi en helhetslösning och anpassar oss för just dig. Vi ser till att golven friskas upp, putsar bänkar och fönsterbrädor, rengör lampor och lister, och mycket mer. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Butiksstädning

Butiksstädning

Butiker har en strid ström av människor, vilket kan leda till att dess lokaler slits om dem inte underhålls ordentligt. Vi på Chris Facility har lång erfarenhet utav butiksstädning, och har många stolta samarbetspartners.

Fönsterputs

Du har väll inte glömt att putsa fönstrena? En butik eller lokal med smutsiga fönster är ingen höjdare för kunder att bevittna, då det ger ett slarvigt intryck gällande omhändertagandet av själva butiken såväl som organisationen som helhet. Anlita oss så rengör dina fönster på djupet.

Specialiststäd

Specialiststäd

Ifall du söker en specifik tjänst inom städning så ber vi dig att höra av dig till oss på telefon, så skräddarsyr vi en städplan som passar just dig och dina lokaler.

Kontorsstäd

Kontorsstäd

Vi ser till att företagets lokaler är i bästa möjliga skick. Vi har stor erfarenhet utav kontor från både små och stora företag, och vi anpassar oss efter dina önskemål och fingervisningar, till exempel rengöring utav tangentbord, skärmar, skrivbordslådor, etc. Självklart underhåller vi också toaletter, förråd, samt kök och fikarum.

service-thumb6.jpg

Bygg & Industristädning

Industrier och bygg kräver en särskild uppmärksamhet, då dessa lokaler både må kräva försiktighet och noggrannhet beroende vilken typ av lokal. Kontakta oss för en professionell och erfaren städning samt bedömning.

Grovstädning

Grovstädning

Denna tjänst är till dig i behov av en grövre och mer omfattande städning på djupet. Vi rengör allt från golv, väggar, tak och fönster till lådor, rör, ventiler, dörrpartier och värme-element – både fram och baksida. Vi arbetar med miljövänliga redskap och har god kännedom inom städning.

Jourstädning

Jourstädning

Vi på Chris Facility värdesätter kunder som söker en längre relation. För dig som vill ha regelbunden rengöring erbjuder vi därför jourstädning. Kontakta oss för mer information.

Flyttstädning

Flyttstädning

Vare sig det handlar om en privat flytt eller en företagsflytt, så erbjuder Chris Facility en helhetslösning som rengör hela lokalen/hemmet. Våran erfarenhet tillförsäkrar att lokalen rengörs på djupet, allt från garderober, lådor, ventiler, fläktar, toalettstolar, golv, fönster, väggar, lister, garage, balkong, etc.

service-thumb10

Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel Vi vattnar, klipper och underhåller din trädgård, både för privat bostad och för företags-verksamheter.

Trappstädning

Trappstädning

Vi underhåller och städar dina trappor och trapphus. I samband med detta erbjuder vi även rengöring utav toaletter, bänkar, lister, putsning utav fönster, rengöring på väggar med synliga fläckar eller klotter, med mera.

Golvvård

Golvvård

Golvrengöring kräver erfarenhet och kunskap beroende på sort och kategori, och med en kontinuerlig rengöring på korrekt sätt förlängs markant golvets kvalité. Här på Chris Facility har vi specialister inom golvvård som rengör era golv samt mattor på djupet med miljövänliga produkter och redskap.

Mögelsanering

Mögelsanering

Vi har lång erfarenhet av olika typer av mögelsanering, vilket är en viktig process för att åtgärda samt förebygga mögel i dina lokaler eller i din privata bostad. I dåligt ventilerade miljöer frodas mögel snabbare, och i svåra fall krävs en mycket dyr åtgärd för att bli av med möglet ifall det har spridits för mycket. Kontakta oss för en professionell sanering för att slippa onödigt dyra kostnader i framtiden.

Stenslipning

Stenslipning

Här på Chris Facility erbjuder vi även stenslipning för dina golv. Dessa kräver en specifik rengöring med specifika instrument som ser till att golven inte förstörs, utan förebygger slitning och dess skinande glans. Vi arbetar med miljövänliga produkter och verktyg, både för att se till att dina gold och naturen tas hand på bästa sätt.

Ring oss på “08-522 797 77” så hjälper vi dig!

Heltäckande leverantör

 

Vår personal är kompetent och har lång erfarenhet. De är mycket noggranna och strävar efter att erbjuda er som kund bästa möjliga service och kvalité. Som kund hos oss på Chris Facility hjälper vi er med med allt från lokalvård, mögelsanering, golvvård, specialstäd, fönsterrengöring och flyttstädning. Vi arbetar även med trädgårdsskötsel. De tjänster vi erbjuder gör det också möjligt för er att nyttja RUT-avdraget. Genom rotavdraget så blir de tjänsterna vi erbjuder ännumer prisvärda. Ni är varmt välkomna att kontakta oss på Chris Facility så diskuterar vi igenom hur ett samarbete skulle kunna se ut och hur vi som företag kan erbjuda er den bästa möjliga servicen. Vi erbjuder offerter inom 24-timmar.

services Image